- Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5* -

Hotelul dispune de 8 piscine exterioare, care insumeaza o suprafata de 4000 mp, teren de minigolf, teren de tenis, teren de volei pe plaja, lectii de dans, lectii de yoga si limba spaniola. Resortul beneficiaza si de un centru unde se pot practica sporturi nautice precum scuba diving, snorkeling, in special in zonele unde sunt bariere de corali, excursii pentru pescuit, jocuri acvatice, sala de fitness si aerobic. Alte facilitati: sezlonguri si umbrele la piscina, Wi-Fi gratuit.
Hotelul ofera un restaurant tip bufet, exclusive pentru conceptul de All inclusive si de 7 restaurante à la carte, având preparate mediteraneene, italiene, fructe de mare si 7 baruri, pe plaja sau la piscina. Pentru a beneficia de servicile acestora nu este nevoie de rezervare prealabila. De asemenea, va puteti bubura de mic dejun de tip bufet sau continental, prânz tip bufet, gustări, băuturi cu sau fara alcool 24h, cina tip bufet. Hotelul dispune de o serie de activitati de relaxare precum cursuri de dans, cursuri de spaniola , cursuri de yoga si fitness, de gatit , spatiu pentru organizarea evenimentelor si spectacolelor, teren de tenis , mese de ping pong, centru de spoturi nautice (scufundari , snorkeling, excursii pentru pescuit), sala de fitness si aerobic.

Sejur: de la 1410 € / persoana / sejur 7 nopti / loc in camera dubla standard, All Inclusive

Tarifele pentru zborurile cu plecare din Cluj-Napoca catre Madrid incep de la: 159 euro/pers

Plecare din Madrid in urmatoarele perioade:
 7 mai - 29 octombrie (cu plecare luni)
28 iunie - 20 septembrie (cu plecare joi )
4 mai - 26 octombrie (cu plecare vineri) 
23 iunie - 27 octombrie (cu plecare sambata)

Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*Secrets Silversands Riviera Cancun-Adults Only 5*
© Copyright alitravel.ro 2015. Toate drepturile rezervate