- Spania -

Spania este o tara plina de culoare, unde sunt situate unele dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume. Mostenirea culturala si istorica unica a Spaniei a pastrat, pentru noi, numeroase monumente, puncte de atractie si locuri impresionante. Cu toate acestea, resursele naturale ale Spaniei joaca un rol important atunci cand trebuie sa alegem un loc pentru urmatoarea vacanta. Iarna, muntele este un mediu perfect pentru sporturi de iarna si alte activitati, in timp ce vara coastele Spaniei sunt, de asemenea, irezistibile. Spania este binecuvantata cu coaste pitoresti atat pe partea Oceanului Atlantic de Nord cat si la Marea Mediterana. In plus, o multime de insule formeaza un paradis pentru vizitatori de peste tot din lume. Astfel, puteti alege intre nenumarate locuri tentante pentru o vacanta speciala.

 

SpaniaSpaniaSpaniaSpaniaSpaniaSpaniaSpaniaSpaniaSpaniaSpania

Palma de Mallorca

Cea mai mare insula a Spaniei, si una dintre cele mai renumite destinatii de vacanta, Mallorca este situata in Marea Mediterana.

Detalii

Palma de Mallorca

Marbella, Costa del Sol

Marbella este una dintre cele mai celebre stațiuni turistice din Europa, cunoscută în special pentru petrecerile pe plajă, unele dintre ele extravagante, cu șampanie și luxul aferent.

Detalii

Marbella, Costa del Sol

Ibiza

Ibiza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, este a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Balearelor; împreună cu vecina sa mai mică Formentera alcătuieşte grupa Insulelor Pitiuse sau „Insulele pinilor”.

Detalii

Ibiza

© Copyright alitravel.ro 2015. Toate drepturile rezervate