- Marbella, Costa del Sol -

Marbella este cea mai faimoasa statiune de pe Costa del Sol si un oras minunat care ofera vizitatorilor sai farmecul tipic andaluzian, cu strazi inguste si case de un alb orbitor. 
Marbella este, totodata, un oras cosmopolitan care exceleaza prin spatii de cazare de lux si terenuri de golf. 

Este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante centre turistice ale Coastei del Sol (Spania), datorita calitatii exceptionale a infrastructurilor si a serviciilor pe care le ofera. Portul Banús, inconjurat de zone rezidentiale, unul dintre principalele nuclee de atractie turistica, adaposteste o exclusiva zona de recreere 

Principalele plaje din Marbella sunt El Fuerte si La Fontanilla, celelalte plaje fiind mai izolate si mai greu accesibile. 
Localurile de noapte din aceasta statiune atrage cel mai mare numar de turisti din sudul Spaniei, iar Olivia Valere si La Notte se numara printre cele mai moderne si stilate cluburi, ce ofera si muzica live. 
Partea istorica a orasului, situata intr-un frumos golf, adaposteste zone cu aer tipic andaluz, cu case varuite si portocali care impodobesc strazile si pietele. 

Tot in centrul istoric Marbella aveti la dispozitie magazinele traditionale cu bauturi si tavernele cu o oferta variata de feluri culinare si vinuri traditionale. Tablao Flamenco Ana María este cel mai bun club de flamenco din statiune si totodata o locatie spaniola autentica. 
 

Marbella, Costa del SolMarbella, Costa del SolMarbella, Costa del SolMarbella, Costa del SolMarbella, Costa del SolMarbella, Costa del Sol
© Copyright alitravel.ro 2015. Toate drepturile rezervate