- Punta Cana -

Una dintre cele mai romantice destinatii din Caraibe, Republica Dominicana este situata in partea estica a insulei Hispania, a doua insula ca marime din arhipelagul Antilelor ce se invecineaza cu insula Haiti.

Plaje magnifice marginite de palmieri si vegetatie luxurianta, nisip fin, mult soare si numeroase atractii turistice – acestea sunt atractiile principale ale unei vacante de vis in Republica Dominicana. Iar acum visul poate deveni realitate cu noua oferta speciala pentru biletul de avion dus – intors Bucuresti-Punta Cana de doar 535 euro*!

 Republica Dominicana este pentru multi dintre cei ce au avut ocazia sa o viziteze cea mai frumoasa destinatie turistica. Zilele mereu insorite, padurile tropicale nesfarsite, apa de culoarea smaraldului si muntii cuscade spectaculoase, l-au determinat chiar si pe Cristofor Columb sa numeasca Republica Dominicana „Mica Spanie”.

Republica Dominicana este o destinatie aparte atat prin peisajele intalnite, prin bucataria exotica si apreciata, prin valoarea artistica oferita, dar si prin multitudinea posibilitatilor de petrecere a timpului liber. odata ajunsi aici, trebuie sa vizitati principalele atractii ale Republicii Dominicane pe care in cele ce urmeaza vom incerca sa le descoperim impreuna.

Cel mai popular oras de aici este Santo Domingo, totodata si capitala statului. In Santo Domingo se regaseste o puternica influenta europeana observata mai ales in stilul cladirilor coloniale, in timp ce mostenirea africana se reflecta in special in muzica locala. Orasul-capitala este de asemenea si cel mai important centru comercial al tarii, aici regasindu-se magazine dintre cele mai diversificate, multe dintre ele prezentand produse traditionale foarte apreciate de turisti.    

 Punta Cana este cea mai cautata statiune din Republica Dominicana care ofera un stil european de vacanta prin serviciile oferite, dar si prin arhitectura locala. Aici veti avea ocazia sa practicati sporturi acvatice dintre cele mai diverse. Scufundarilesurfingul, pescuitul, snorkelingul sau plimbarile cu ambarcatiuni cu vele sunt doar cateva din activitatile preferate ale celor ce aleg sa-si petreaca vacanta in Punta Cana.

Tot in Punta Cana veti putea admira parcul Manati, cu specii rare de plante si animale exotice, veti putea viziona spectacole cu delfini sau veti putea face o vizita scolii spaniole de echitatie. Pentru pasionatii de shopping, in Punta Cana exista mai multe centre comerciale ce sunt asaltate de turisti. In aceasta statiune exotica veti intalni hoteluri luxoase ce pot indeplini si cele mai exigente cerinte. Restaurante stilateserate cu muzica live, spectacole traditionale, cluburi, piscine, cafenele, toate acestea si multe altele va asteapta in Punta Cana.

Pe langa cluburile situate in incinta luxoaselor hoteluri, in Punta Cana exista numeroase cluburi si discotecifrecventate atat de turisti, cat si de localnicii extrem de primitori. Daca ajungeti in Punta Cana, nu ratati petrecerile de pe plaja. Aici aveti ocazia sa gustati cele mai bune cocktail-uri preparate cu fructe proaspat culese.

Hotel Barceló Bávaro Palace

Această proprietate este la cateva minute față de plajă. Amplasat pe plaja Bavaro, în regiunea Punta Cana din Republica Dominicană, acest complex all inclusive este parte a unui complex select, care include 2 hoteluri.

Detalii

Hotel Barceló Bávaro Palace

Hotel Catalonia Royal La Romana Adults Only 5*

Catalonia Royal La Romana este situat în localitatea Bayahibe, la 400 de metri de plaja Dominicus și include un centru de spa comun și un centru de fitness. Această proprietate se afla pe plaja .

Detalii

Hotel Catalonia Royal La Romana Adults Only 5*

© Copyright alitravel.ro 2015. Toate drepturile rezervate